Algemene voorwaarden / huurvoorwaarden

1. Op alle overeenkomsten met OKC Originele Kraam Cadeautjes zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Eventuele inkoop- of algemene voorwaarden van de opdrachtgever wijst OKC Originele Kraam Cadeautjes hierbij uitdrukkelijk van de hand.

2. Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief B.T.W. en exclusief bezorgkosten.

3. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging met factuur via e-mail. Uitsluitend na betaling van het totaalbedrag op onze rekening wordt uw bestelling verzonden/bezorgd.
Betalingen dienen plaats te vinden op rekeningnummer: NL90KNAB0254942415 t.n.v.
OKC Originele Kraam Cadeautjes te Hendrik-Ido-Ambacht o.v.v. het factuurnummer.
Bedrijven kunnen uitsluitend na overleg op rekening bij ons bestellen.

4. Wij geven tevens de mogelijkheid om goederen te komen bezichtigen of op te komen halen. Dit kan uitsluitend volgens met ons gemaakte afspraak (per e-mail of telefoon).

5. Bestelde goederen worden geheel voor rekening en risico van de besteller verstuurd.
OKC Originele Kraam Cadeautjes is dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele beschadiging, die ontstaat tijdens de verzending en/of kwijtraken van het pakket.

6. Voor het niet tijdig afleveren van het pakket kan OKC Originele Kraam Cadeautjes niet aansprakelijk worden gesteld.

7. Bezorging in de plaatsen Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht en Ridderkerk wordt door OKC Originele Kraam Cadeautjes zelf verzorgd en is geheel gratis.

8. Annulering van een order is eventueel mogelijk. Hierbij dient echter met ons overlegd te worden of gedeeltelijk/gehele kostenaftrek kan plaatsvinden.

9. Kleuren, afbeeldingen en uitvoeringen kunnen afwijken van de realiteit.

10. De door u bestelde en voor u gemaakte artikelen waarin namen en geboortedatum worden verwerkt, of een speciaal pakket, worden niet retour genomen.

11. Prijzen en leveringscondities kunnen wijzigen, u ontvangt automatisch bericht van wijzigingen indien deze op uw bestelling van toepassing zijn en derhalve gevolgen hebben voor uw bestelling.

12. Voor verhuur-artikelen verwijzen wij u naar onderstaande huurvoorwaarden:

Huurvoorwaarden
A. Huur, borg en eventuele verzendkosten dienen vooraf betaald te worden. Pas na ontvangst van het totaalbedrag gaat de reservering definitief in.

B. Bij het door de klant afhalen/door OKC bezorgen van het huurobject dient onze huurovereenkomst getekend te worden. Hierop staat o.a. vermeld wanneer het huurobject uiterlijk terugbezorgd dient te worden.

C. Wijzigingen in de aflevertijd/eventuele verlenging van de huurperiode is alleen mogelijk, nadat hiervoor door OKC (telefonisch of per e-mail) akkoord is gegeven. Eventuele extra kosten hiervoor zullen op de borg ingehouden worden.

D. De kosten voor het later terugbezorgen van de 3D-baby en 3D-ooievaar bedragen Euro 5,-- per dag. Deze kosten zullen tevens op de borg ingehouden worden.

E. Indien het huurobject vroeger wordt terugbezorgd dan afgesproken, is géén restitutie van het huurbedrag mogelijk.

F. De huurder is tijdens de huurperiode aansprakelijk voor het huurobject en dient ervoor zorg te dragen, dat deze niet beschadigd raakt of gestolen kan worden.

G. De huurobjecten dienen uitsluitend als decoratie en dienen bevestigd te worden zoals door OKC opgedragen. Het van het raam afhalen van de 3D-baby of 3D-ooievaar dient te geschieden door VOORZICHTIG met de vingers tussen de zuignappen de zuignappen los te halen, waardoor de baby/ooievaar loskomt. Het aan de baby/ooievaar zelf trekken is ABSOLUUT NIET TOEGESTAAN.

H. Het verhuren of uitlenen van de huurobjecten aan derden is niet toegestaan.

I. Na het terugbezorgen van het huurobject door de huurder bepaalt OKC of de huurder recht heeft op teruggave van de borg en of hierop boete voor te laat terugbezorgen of beschadiging in mindering gebracht wordt. Eventueel kan OKC nog een extra faktuur aan de verhuurder doen toekomen indien de kosten hoger zijn als de borg.

J. OKC is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook, ontstaan door onoordeelkundig gebruik door de huurder.

© 2008 - 2018 Originele Kraam Cadeautjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel